Skip to main content

Den undersköna Gardasjön – Italiens natur skönaste sjö

Den undersköna Gardasjön – Italiens natur skönaste sjö

En semesterresa till Italiens natur skönast sjö är en upplevelse för både kropp och själ. Sjön attraherar alla åldrar och här bjuds vi på ett milt klimat och panoramavyer. Vi gör intressanta utflykter längs Garda sjön, Verona och Brescia
Här flyger vi tur och retur Arlanda - Italien, På plats är våran buss och chaufför och tar hand om er hela resan.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1: Hemorten - Innsbruck

  Bussresa till Arlanda där vårt flyg med Lufthansa till München avgår 11:50 och landar 14:00. Vår buss och chaufför möter oss på flygplatsen i München för resa genom syd Tyskland över Österrikiska gränsen till Innsbruck där vi övernattar och äter middag.

 • Dag 2: Innsbruck - Desenzano

  Frukost på hotellet. Vi kommer att köra den imponerande vägen över Brennerpasset in i Italien, och passerar Bolzano och Trento innan det är dags att ta av mot Gardasjön. Vi kommer till Desenzano vid sjöns södra ände för sex nätter med frukost på hotellet och middag på närbelägen restaurang varje dag.

 • Dag 3: Gardasjön

  Frukost på hotellet. I dag ska vi bekanta oss med Gardasjön, en heldagstur med buss, båt och Linbana upp till Monte Baldo. Åter till hotellet och middag på restaurang.

 • Dag 4: Garda - Bardolino

  Vi börjar med frukost innan vi sätter oss i bussen. I dag ska vi åka längst västra sidan , besöka Garda och Bardolino . Vi får egen tid för lunch innan vi gör ett besök på Ca Bottura för visning och vinprovning med snacks. Åter till Desenzano. Middag på restaurang.

 • Dag 5: Desenzano

  En dag för avkoppling i Desenzano. Vandra i de smala gränderna, slå sig ner för en kaffe i den vackra hamnen eller slappa på stranden av Gardasjön. Frukost och middag .

 • Dag 6: Verona

  Vi börjar dagen med hotellfrukost. I dag ska vi åka till Verona och möts av en lokalguide. Här samlas varje år operaälskare från hela världen till festspelen i den gamla romerska utomhusarenan byggd vid tiden för Kristi födelse. Arenan är den tredje största romerska amfiteatern i världen och har plats för ca 25 000 åskådare. Staden i sig själv är också värd ett besök med sin vackra gamla stadskärna, sina kyrkor och den fängslande berättelsen om Romeo & Julias kärlek. Vi lämnar tid för lunch på egen hand i staden innan vi vänder åter till Desenzano. Middag på kvällen.

 • Dag 7: Brescia – Lago d Iseo

  Vi kostar på oss lite sovmorgon och frukost på hotellet. Vi kliver ombord på bussen för en tur till Italiens champagnedistrikt Franciacorta för vinprovning med lätt lunch. Eftermiddagen gör vi ett besöker vi halvön Sirmione för att strosa runt på egen hand innan vi är tillbaka på hotellet. Vi äter den sista middagen i Italien för denna gång.

 • Dag 8: Desenzano – Hemorten

  Frukost på hotellet innan avresa mot Milano och Flygplatsen. Vi flyger Milano – Frankfurt 13:55 och Frankfurt – Arlanda 16:10 med ankomst Arlanda 18:15. Bussen möter upp oss för sista biten norrut. Nöjda och fyllda med vackra reseminnen når vi hemorten under kvällen.

Avgångs- och ankomsttider

Plats På- och avstigning Avresa Hemkomst
Sundsvall Navet 05:00 00:00
Gnarp Circel K 05:30 00:00
Hudiksvall Resecentrum 06:00 00:00
Bollnäs MAX Hamburgerrestaurang parkering 06:10 00:00
Söderhamn Resecentrum 06:45 00:00
Gävle Resecentrum 07:45 00:00

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
13/9FleraGardasjönMer än 816 995:-BokaMer information

Hotell

Övernattning dag 1 - 2

Innsbruck Alphotel Innsbruck
Modernt, mysigt, mångsidigt: Det är inte utan anledning att Alphotel i Innsbruck anses vara en av de mest populära platserna för stadsvagnar, affärsresenärer och evenemangsbesökare. Designad i en tidl...

Övernattning dag 2 - 8

Desenzano Hotel Bonotto
Vårt hotell är beläget i ett privilegierat läge i den vackra sjönära staden Desenzano del Garda: ett hörn av himlen fallit till jorden. Miljön är nyskapad, trevlig och gnistrande kryddad med en ung le...
Resekalender
3/2Jokkmokks Vintermarknadfrån 4 195:-
Kontakta oss