Skip to main content

Skagen

Skagen - Natur och konst på vackra Jylland.

En intressant och innehållsrik resa mot den svenska västkusten, och vidare till norra Jylland med den särpräglade naturen och det sägenomspunna Skagen.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1: Hemorten - Göteborg

  Efter frukost startar vi vår färd genom Sverige till Göteborg. Vi stannar för lunch och fika under vår resan. Inchekning och gemensam middag på vårat hotell - Park Avenue Hotel.

 • Dag 2: Göteborg - Skagen

  Efter frukost lämnar vi Göteborg och kör ombord på våran färja som tar oss till Fredrikshamn. Vi börjar med lunch på hotel Jutlandia innan vi får en rundtur med lokalguide i Fredrikshavn. Under eftermiddagen når vi Skagen Hotel där vi ska bo tre nätter. Incheckning och gemensam middag.

 • Dag 3: Skagen

  Efter en smakfull frukost ska vi bekanta oss med Skagen. En lokalguide följer med oss på en två timmars rundtur. Eftermiddagen spenderar vi på egen hand i den danska pärlan Skagen. Gemensam middag på hotellet

 • Dag 4: Skagen

  Frukost på hotellet. I dag ska vi hinna med mycket, förmiddagen börjar med Skagen Museum och sedan Anchers Hus. Vi äter en gemensam lunch där vi blir serverade rödspätta. Under eftermiddagen åker vi ut till Grenen Skagens nordligaste udde. Här går vi ombord på ”Sandormen” som tar oss över långa sanddyner ut till spetsen där Skagerrak och Kattegatt möts. Tillbaka till hotellet för lite vila innan vi äter en gemensam middag på hotellet.

 • Dag 5: Skagen - Hemorten

  Det blir tidig avresa från hotellet till Fredrikshavn och färjan mot Sverige. Vi äter frukost ombord, mätta och nöjda kliver vi i land på Svensk mark och börjar resan mot ostkusten. Framåt kvällen når vi våra hemorter efter en händelserik och fantastisk resa till Skagen.

Karta

Hotell

Övernattning dag 1 - 2

Elite Park Avenue Hotel
Elite Park Avenue Hotel på Avenyn i Göteborg är ett fullservicehotell med 326 rum inklusive ett antal tillgänglighetsanpassade rum. Här finns även en konferens- och festvåning med flexibla lokaler. Ho...

Övernattning dag 2 - 5

Skagen Hotell
Skagen Hotel - First Partner Collection är centralt beläget vid Skagen station, bara några minuters promenad från hamnen och den barnvänliga sandstranden Skagen Sønderstrand. Hotellet har 34 rum som a...