Skip to main content

Tootsie på Oscarsteatern

Den egoistiska och karriärsdrivna Michael Dorseys (Robert Gustafsson) kämpar för ett break som musikalstjärna på Broadway. Michael har talang men saknar hyfs (och självinsikt) vilket ger honom ett välförtjänt dåligt rykte. Efter att ha skällt ut och klagat på allt och alla får han förklarat från sin agent att han bränt alla sina chanser till att någonsin nå sin dröm. Ingen kommer anställa honom!!!

Ur desperation, och den bekanta känslan av att alla andra har fel, föds Michaels kvinnliga alterego Dorothy Michaels (även den rollen spelas av Robert Gustafsson). Genombrottet är ett faktum. Men med framgången kommer utmaningar och att utge sig för att vara kvinna visar sig vara allt annat än okomplicerat.
 
Den generösa och tempofyllda musikalkomedin bjuder förutom Robert Gustafsson på en rollista där hans Michael/Dorothy är omgivna av den frustrerade demonregissören Ron (Ola Forssmed), det nipprigt neurotiska exet Sandy (Sussie Eriksson ) ackompanjerade av stor orkester och dansensemble.

Fritextsökning

Avgångs- och ankomsttider

Plats På- och avstigning Avresa Hemkomst
Hudiksvall Resecentrum 07:15 18:45
Bollnäs Max Restaurangen 07:20 18:40
Söderhamn Resecentrum 08:00 18:00
Gävle Resecentrum hlp Y 09:30 17:00

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
10/12FleraRadisson Royal Viking52 795:-BokaMer information

Hotell

Radisson Royal Viking
Njut av ett utmärkt läge i centrum när du bor på Radisson Blu Royal Viking Hotel. Stockholms främsta sevärdheter och största shoppingdistrikt ligger inom promenadavstånd och Stockholms centralstation...
Resekalender
Kontakta oss