Skip to main content

Scalarevyn

Scalarevyn!

Scalarevyn, Med den väcker Henrik Dorsin och Michael Lindgren liv i Scalateaterns klassiska revytradition tillsammans med några av Sveriges främsta musiker, skådespelare och dansare.

På scen står förutom Henrik Dorsin själv de komiska virtuoserna Vanna Rosenberg, Johan Ulveson, den i humor-sammanhang något otippade Klas Hedlund som till vardags är aktad operasångare på Kungliga Operan, samt stjärnskottet Louise Nordahl känd från TV4:s “Mumbo Jumbo”. På scen finns även en för revyn noga sammansatt orkester under ledning av kapellmästare Per Ekdahl, med bland andra jazzmusikern och grammisvinnaren Per “Texas” Johansson och violinisten och Jazzkatten-vinnaren Josefine Runsteen.

– Vi ska sätta publiken i en underhållningskuvös och bjuda på ett fyrverkeri av infall, säger Henrik Dorsin. Sen om sanningen ska fram så planerade vi att fira Scalateaterns 100-års jubileum med revy för tre år sedan, men vi blev lite sena, och sen kom corona. Så vi brakar på nu istället – kom och fira Scalateaterns 104-års jubileum med oss! 

 

Fritextsökning

Avgångs- och ankomsttider

Plats På- och avstigning Avresa Hemkomst
Hudiksvall Resecentrum 07:15 18:45
Bollnäs Max Restaurangen 07:20 18:40
Söderhamn Resecentrum 08:00 18:00
Gävle Resecentrum hlp Y 09:30 17:00

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
20/11FleraRadisson Royal Viking22 495:-BokaMer information
11/12FleraRadisson Royal VikingMer än 82 495:-BokaMer information

Hotell

Radisson Royal Viking
Njut av ett utmärkt läge i centrum när du bor på Radisson Blu Royal Viking Hotel. Stockholms främsta sevärdheter och största shoppingdistrikt ligger inom promenadavstånd och Stockholms centralstation...