Ola Salo 
It Takes a fool to remain sane

Det finns rockstjärnor, det finns popstjärnor och så finns det Ola Salo!


Mannen med den gudabenådade rösten som bröt ny mark i hur svensk populärmusik kan låta, se ut och framföras med sitt ikoniska The Ark.
Plötsligt stod han där i all sin prakt mitt i bland oss. Denna flamboyanta, spensliga prästson från Rottne som ville frälsa massorna från scenkanten med sina melodiska budskap om rätten att få vara sig själv. En scendomptör som inte setts maken till sedan Freddie Mercurys och David Bowies glansdagar.

Showen har gjort stor succé i Göteborg både hos publik och bland kritikerna i Göteborg där den har spelats på Rondo våren 2019. Nu till hösten kommer han till Stockholm och Hamburger Börs med sin bejublade första egna show. Du bjuds på en Ola Salo upphöjt till 1000 och de odödliga hits han skrev under tiden med The Ark.

Så skruva upp förväntningarna på max och räkna med ett stycke rockpoesi av finaste sort! Men framförallt, ställ in dig på en extravagant helkväll med landets mest karismatiska liveartist!
Avresa: 7/12 2019 
7/12 Pris: 3195:-

I priset ingår bussresa, frukost på nerresan, Biljett på parkett till showen och tre rätters meny på Hamburger Börs kl 18,00, del i dubbelrum med frukost.

Vi på Hotel Radisson Royal Viking

​​​​​​​Dag 2 lämnar vi Stockholm 14.00

Pris från 3095:-

royalroyal1