Magnus Carlsson - Från Barbados till gamala stan

Du kommer bjudas på en hitkavalkad utan dess like, med låtar från såväl Barbados som Alcazar – och självklart även nyare hits från hans gedigna solokarriär.

Magnus Carlsson har tidigare bland annat tävlat i Melodifestivalen hela åtta gånger, både som sångare i Barbados, Alcazar och som soloartist. Med närmare 40 guld- och platinaskivor, tre Grammisar och en mängd andra utmärkelser, programledarjobb och musikalroller har han nått ett erkännande som en av Sveriges mest folkkära artister. Magnus har turnerat över hela världen under sina 25 år som artist, och har en låtskatt likt få andra i branschen.

Under våren 2019 har Magnus Carlsson tillsammans med en dansensemble varit ute på stor Sverigeturné med succéföreställningen ”Från Barbados till Gamla stan”.
Till hösten får showen sin fortsättning på Cirkus i Stockholm där Magnus tar dig med på en tur genom hela hans svindlande karriär fram till dags dato. Förbered dig på en kväll fylld av sköna hits, storslagen show, högljudd allsång och ren glädje! 
Avresa: 5/10 2019 
Pris: 2795:-

I priset ingår bussresa, frukost på nerresan, 2-Rätters Middag, Biljett, del i dubbelrum med frukost.

Vi på Hotel Radisson Royal Viking
Middagen serveras innan showen vid 17-tiden.
Föreställningen börjar 20.00 på Cirkus.

​​​​​​​Dag 2 lämnar vi Stockholm 14.00

Pris från 2795:-

royalroyal1