Nyårskryssning på Cinderella


Följ med Cinderella in i 2021 ! 
Allt på Cinderella är stort, elegant, inbjudande och trivsamt.
På Nyårsafton är ju allt dessutom extra lyxigt!


Smit iväg till havs och fira nyår 2020/2021 med nyårssupé och fullspäckat nyårsprogram. Se fyrverkerierna färga Stockholmshimlen röd, gul och grön från första parkett på Cinderella. Vi stannar kvar vid kajen tills efter midnatt så att du ska få den bästa utsikten. Det här är en av årets populäraste kryssningar, så skynda dig att boka din nyårsresa. Och gott nytt kryssningsår!

Fyrverkerierna från första parkett
Ombordstigning pågår fram till kl 15.00. Cinderella ligger sedan kvar vid kaj till strax efter midnatt och avgår då mot Mariehamn. Allt för att du ska kunna njuta av fyrverkerierna ombord! Cinderella tillbaka i Stockholm igen kl 14.00 dagen efter.

Fullspäckat nyårsprogram
Nyårsfirandet börjar redan i terminalen. Kryssnings- och musikvärd underhåller före ombordstigning och vi informerar om programmet, så att du inte missar något roligt under kryssningen! Livemusik i Melody och Bottega vinbar under eftermiddagen. För underhållningen står både kryssningsvärdar och inbjudna artister. Trubadurafton i Melody kvällstid före och efter tolvslaget. Mingel i nattklubben Étage från kl 18.00. Kvällens DJ bjuder på skön bakgrundsmusik. Nyårspärlor med kryssningsvärdarna i Bottega under kvällen, pianist Olle Eilestam underhåller ut- och hemresa.

Nyårsshow med Cotton Club, kl 20.30 och 22.30. En timmes fulladdad underhållning av landets främsta partyorkester inför sittande publik.
Gemensam nedräkning från bryggan vid tolvslaget – så får vi skåla in 2021 tillsammans! Njut av fyrverkerierna från första parkett på panoramadäck eller Étage Terrazz på däck 9. Efter tolvslaget välkomnar vi det nya året i Étage tillsammans med kryssningsvärdarna.
Late Night Acoustic Concert och musik från DJ till fram på småtimmarna i Étage. Kluriga frågesporter och bio för den som vill ta det lugnt på hemresan. Kryssningen avslutas med livemusik från stora scenen.

Nyårs menyn
​​​​​​​Lättrökt fjordlax med jordärtskockspuré, löjrom, dillemulsion, picklad gurka samt svartbrödsflarn

Sjötunga färserad med kammussla, serveras med champagne beurre blanc, sparrisbroccoli, fänkålscrudité och potatispuré
eller
Kalvrygg med potatisfondant, timjanrostad portabello och portvinssky

Kladdig chokladkaka med passionsfruktsmousse, mandelkrisp och halloncoulis
Avresa 31/12 2020
Pris: 2.610:-
I priset ingår bussresa t/r, kryssning med del i B-hytt, välkomst drink, Nyårssupé, inkl vinpaket, Brunch inkl Dryck.

Pris 2.610:-

Övriga tillägg

Fönsterhytt
340:- per person
Enkelhytt 1095:- per person
Enkelhytt Fönster 1775:- per person
Övriga önskemål och hytter på förfrågan.

Bra att veta
Åldersgräns:
20 år utan målsman. 
Giltig legitimation krävs.
cind14cind21dans1hytt1IMG 4324shutterstock 5470119522viking