Lasse Stefanz på Cinderella!

Äntligen är de tillbaka!
Nu är det äntligen dags igen för den omåttligt populära LS-kryssen på Viking Cinderella! Biljetterna är bokningsbara till höstens härligaste dans- och partykryssning ihop med alla LS-fans. 22 oförglömliga timmar per kryssning där du förstås kan åka en resa, eller varför inte båda?

Hela båten genomsyras av Lasse Stefanz, från livemusik i nattklubben till quiz och karaoke, talkshow och mycket mer. Helt enkelt ”Lasse Stefanz extra allt”. Redan nu har många bokat så säkra din plats!
I pianobaren blir det en nyhet! Elin Örebrand spelar sköna toner men också ett särskilt set med Lasse Stefanzhits, på både utresa och hemresa. Kanske gästar Olle Jönsson… I puben finns också rutinerade Andreas Sjöling.
Du kan njuta av Calle Nilsson duo som höjer temperaturen i Melody med partylåtar och inte minst den häftiga LS-karaoken. En succé som självklart är tillbaka på både utresa och hemresa. 
Inne i nattklubben Étage blir det förstås en helkväll med legendarerna Lasse Stefanz . Ihop med dem spelar populära bandet Skåningarna, särskilt önskat av många resenärer.
Resans konferencier och värd är radio- och tv-profilen Thomas Deutgen som också håller i resans spännande LS-quiz med exklusiva priser!

Detta är en specialkryssning så mycket begränsat antal platser finns.
Avresa: 22/10 & 23/10 2019
Pris: 995:-

I priset ingår bussresa t/r, kryssning med del i B-hytt, Vikingbuffé inkl. öl, vin, läsk, kaffe samt sjöfrukost.

Pris från 995:-

cind14cind21dans1hytt1IMG 4324shutterstock 5470119522viking
Övriga tillägg
Fönsterhytt
150:- per person
Enkelhytt 150:- per person
Övriga önskemål och hytter på förfrågan.
Bra att veta:
Åldersgräns:
21 år utan målsman. 
Giltig legitimation krävs.