Cinderellakryssning till Gdansk och Visby

Låt Cinderella visa vägen till Östersjöns pärlor i sommar. På vår sprillans nya kryssning till Gdansk och Visby väntar en oslagbar mix av shopping, historia och soldränkta stränder. Det här är för dig som vill uppleva så mycket som möjligt under en fyradagarskryssning med två dagslånga strandhugg – utan att behöva göra avkall på det bekväma livet till sjöss, där din hytt är ditt flytande hotellrum

Dag 1

Hemorten - Stockholm

Båten lägger ut från kajen i Stockholm kl 16.00. På utresan serveras en 3-rätters meny i Seaview kl 17.00. Ombord finns flera ställen som bjuder på dans och underhållning hela kvällen.

Dag 2

Gdansk
Andra kryssningsdagen är vikt åt äventyr längs den vackra polska Östersjökusten. Vi lägger till i Gdynia, som tillsammans med Gdansk och Sopot utgör den så kallade Trestaden, tre hopväxta städer där var och en har sin personlighet och charm. Frukost serveras innan ankomst. På kvällen serveras en polskinspirerad buffé kl 17.30.

Dag 3

Visby

Efter frukost anländer Cinderella till Visby kl 09.00. Här finns möjlighet att förboka rundtur med gudie eller bara ströva omkring på egen hand. Cinderella avgår från Visby 18.00. På kvällen serveras en skaldjursbuffé, kl 17.30.

Dag 4

Stockholm - hemorten
Brunch ombord innan vi lägger till i Stockholm kl 14.30 och vi sätter oss i bussen för hemresa mot hemorten.
Reslängd: 4 dagar
Datum: 27/6 & 10/8 2021

I priset ingår: ​​​​​​​Bussanslutning t/r, 3 nätter ombord med del i insides tvåbäddshytt kategori B, 2 frukostbuffé, 1st brunch, 1st 3-rätters middag, 1st Polskinspererad buffé med vin, öl, läsk och kaffe med desser, 1st Skaldjursbuffé med vin, öl, läsk och kaffe med dessert. Transferbuss till Sopot alt Gdansk.

Pris från 3.995:-

Tillägg A-utsides 2 bädds 495:-/pers
Tillägg singelhytt insides 1.645:-

Rundturs alternativ Gdnask

Panorama-busstur Gdansk–Sopot–Gdynia inkl lunch
Pris: 650:-
Panorama-busstur Gdansk–Sopot–Gdynia inkl kaffepaus
Pris 490:-

Rundturs alternativ Visby
Visby med smak av medeltid 3 tim 455:-
Panorama 3 tim 299:-
Konstnärernas och raukarnas kreativa östra Gotland 9 tim 645:-
Fårö - Magiska ön i norr 6 tim 665:-
Dagsutflykt till Kneippbyn 270:-
Upplev Gotland med cykel 120:-

Klicka här för mer information om varje utflykt.