shutterstock 5470119521shutterstock 5470119521
shutterstock 547011952

Cinderellakryssning

Cinderella-kryssning i ny tappning!
Så klart kan du njuta av krispiga skärgårdsvyer, finfina taxfreefynd och folkkära artister även under vår nya weekendkryssning. Men framför allt får du ge dig ut på en kulinarisk upptäcktsresa med Kocklandslaget vid rodret. Allt under trygga och säkra former. 


Under hösten kryssar Cinderella torsdagar, fredagar och lördagar.
Konceptet blir förstås lite annorlunda än vanligt, och vi och Viking Line kommer göra allt för att kryssningen skall bli så säker och trevlig som möjligt. Ombord på både buss och båt kommer det vara ett begränsat antal resenärer och fokus blir på billig shopping, den vackra skärgården, god mat och dryck – och lite musik och underhållning förstås

Torsdagar
Torsdagar bjuds det på akustiska konserter med populära artister som Anna Bergendahl och Magnus Carlsson. En gång i månaden vankas storbandskonsert där Special Delivery med gästartister levererar både glitter och blås. Vi bjuder på dubbla spelningar varje kväll, så att du kan äta din middag i lugn och ro innan du bänkar dig. På returresan gästar artisterna oss i "Soffan", där vi klämmer och känner på artisterna lite extra

Fredag
Fredagar blir det skrattfest när komikern och konferencieren Jörgen Sjöberg uppträder tillsammans med kvällens ståuppkomiker. Ann Westin, Thomas Oredsson, Thomas Järvheden och Marika Carlsson är bara några av alla namnstarka ståuppare. Senare kan du njuta av akustisk spelning med kvällens artist. För att du ska kunna äta din middag i lugn och ro bjuder vi på dubbla spelningar.

Lördagar
Cinderellas lördagar är roligare än någonsin. I alla fall om du är ute efter bra musik och ett gott skratt! Tillsammans med komikern och konferencieren Jörgen Sjöberg får kvällens ståuppkomiker hela Étage att lyfta. Ann Westin, Thomas Oredsson, Thomas Järvheden och Marika Carlsson är bara några av alla namnstarka ståuppare. Senare kan du njuta av akustisk spelning med kvällens artist. För att du ska kunna äta din middag i lugn och ro bjuder vi på dubbla spelningar.

Söndagar
​​​​​​​Nu flyttar Tillsammans på ett annat sätt in till oss på Cinderella och nattklubben Étage. Under höstens söndagar kommer fyra populära svenska dansband turas om att gästa oss ombord och bjuda på sina tolkningar från programmet varvat med sina egna hits. Detta kommer garanterat att skapa extra vågor ute till sjöss!

Här kan du läsa mer om underhållningen om bord, Artistlista.

Begränsat med platser för säkert resande.
Här kan du läsa mer om vilka åtgärder Viking Line vidtagit för att din resa ska vara så trygg och säker som möjligt!
Pris från: 495:-
I priset ingår bussresa t/r, kryssning med del i B-hytt.
​​​​​​​Övriga tillägg
Fönsterhytt
150:- per person
Enkelhytt 150:- per person
Buffémiddag 410:-
Brunch 179:-
Lyxig Skaldjursplatå 580:-
Tre-rätters á la cartemiddag 470:-

Åldersgräns: 20 år utan målsman. 
Giltig legitimation krävs.

Pris från 495:-

cind14cind21dans1hytt1IMG 4324shutterstock 5470119522viking