Magnus Carlsson - Från Barbados till Gamla Stan

MAGNUS CARLSSON – FRÅN BARBADOS TILL GAMLA STAN


Magnus Carlsson erövrar Hamburger Börs – Med en skräddarsydd version av succén ”från Barbados till Gamla Stan” Glöm allt du tidigare sett vad gäller feelgood och glam när Magnus Carlsson släpper lös låtskatten i en, för Hamburger Börs uppdaterad version av succéshowen ”Från Barbados till Gamla Stan.”

Med åtta tävlingsbidrag i Melodifestivalen, närmare 40 guld- och platinaskivor, tre Grammisar och en mängd odödliga hits tar Magnus äntligen plats på anrika Hamburger Börs i Stockholm. Då med endast ett fokus. Att ge publiken den ultimata showkvällen. Förbered dig på en mäktig och helt ny showupplevelse kryddat med hits, hits och åter hits. Lägg sedan till dans, glädje, party och extra allt. Detta i kombination med en fräsch och överraskande matupplevelse som tillsammans skapar en minnesvärd och berörande upplevelse för alla sinnen. Och en sak kan vi garantera. Ni kommer inte att bli besvikna. Magnus Carlsson och showen ”Från Barbados till Gamla Stan” är precis det lyckopiller som hösten behöver.

Avgångs- och ankomsttider

Plats På- och avstigning Avresa Hemkomst
Hudiksvall Resecentrum 07:15 00:00
Bollnäs Max Restaurangen 07:20 00:00
Söderhamn Resecentrum 08:00 00:00
Gävle Resecentrum hlp Y 09:30 00:00

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
18/9FleraRadisson Royal VikingMer än 83 045:-BokaMer information

Hotell

Radisson Royal Viking
Njut av ett utmärkt läge i centrum när du bor på Radisson Blu Royal Viking Hotel. Stockholms främsta sevärdheter och största shoppingdistrikt ligger inom promenadavstånd och Stockholms centralstation...