Dagsprogram

 • Dag 1: Hemorten - Vågåmo

  Avresa från hemorten via Sveg och Funäsdalen över norska gränsen via Röros till Vågåmo och vårt hotell där vi övernattar och äter gemensam middag.

 • Dag 2: Vågåmo - Bergen

  Frukost på hotellet innan avresa. Genom oändligt vacker natur färdas vi till Kaupanger och Sognefjorden. Här ska vi göra en drygt 2 timmar lång resa på Sognefjorden som är världens länsta fjord till Gudvangen. Vi fortsätter med buss till Bergen
  och vårt hotell. Gemensam middag.

 • Dag 3: Bergen

  Frukost på hotellet där efter blir det en stadsrundtur med lokalguide i denna vackra stad. Resten av dagen upplever man Bergen på egen hand.

 • Dag 4: Bergen – Geilo – Hamar

  Frukost på hotellet. Under förmiddagen åker vi tåg mellan Bergen och Geilo en tur på ca 3 timmar genom ett vackert och dramatiskt landskap. Vår buss möter i Geilo och vi färdas österut till Hamar vacker belägen vid sjön Mjösa dit vi kommer under eftermiddagen. En promenad i centrum hinner vi med innan gemensam middag på hotellet.

 • Dag 5: Hamar - Hemorten

  Frukost på hotellet. Vi börjar vår resa mot Sverige. Orter som Elverum, Transtrand och Furudal passeras innan vi når kusten och våra hemorter fyllda med vackra minnen från vårt grannland. Stopp för intagande av mat och dryck görs under dagen.