Skip to main content

Kryssning till Ystad och Visby

Längtar du efter paradisstränder och finmiddagar? I sommar behöver du inte krångla till det. En fyradagarskryssning till Visby och Ystad på sköna Österlen räcker långt! Upplev två av landets mest pittoreska städer och njut av det ljuva kryssningslivet ombord på Cinderella. Del i hytt och måltidspaket ingår i priset.

Mycket gott i restaurangerna

Ombord väntar kulinariska upplevelser för alla magar. På utresan njuter du av Svenska Kocklandslagets goda middagsbuffé. Dag 2 serveras en danskinspirerad buffé och dag 3 dukar vi upp en dignande skaldjursbuffé tillsammans med ett urval av kötträtter och vegetariska rätter. Hummer, kräftor, marinerade sommargrönsaker och kryddstekt oxfilé – här saknas inget! Vin, öl, läsk och kaffe ingår till bufféerna. Barnen har så klart en egen buffé att plocka godbitar från.

Upptäck Ystad, Österlen och Visby – missa inte våra utflykter!

Maxa resan genom att boka en eller flera av våra utflykter. Följ med till Ales stenar och Karl Fredriks Eklaholm, eller lär känna Kurt Wallanders Ystad under en kort stadsvandring. Barnens favoritutflykt går till Kneippbyn i Visby! Lägg till dina utflykter i samband med att du bokar din kryssning.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1: Hemorten - Stockholm

  Båten lägger ut från kajen i Stockholm kl 15.30. På utresan serveras buffé inkl dryck kl 19.00. Ombord finns flera ställen som bjuder på dans och underhållning hela kvällen.

 • Dag 2: Ystad

  Frukost serveras ombord kl 08.00. Cinderella lägger till i Ystad kl 11.30. Möjligheten till att förboka rundturer eller bara strosa på egen hand i Ystad. Avgång från Ystad kl 18.00. På kvällen serveras en buffémiddag inkl dryck och kaffe klockan 19.00

 • Dag 3: Visby

  Efter frukost anländer Cinderella till Visby kl 09.30. Här finns möjlighet att förboka rundtur med gudie eller bara ströva omkring på egen hand. Cinderella avgår från Visby 18.00. På kvällen serveras en skaldjursbuffé, kl 19.00.

 • Dag 4: Stockholm - Hemorten

  Brunch ombord kl 11.00 innan vi lägger till i Stockholm kl 14.00 och vi sätter oss i bussen för hemresa mot hemorten.

Hotell

Cinderella
Cinderella är vår nöjeskryssare med Östersjöns hetaste dansgolv. Här väntar riktigt bra artister, dansband och shower som garanterar att stämningen är på topp veckans alla dagar! Vi har flera hyttkate...
Resekalender
6/6Glorykryssningfrån 685:-
7/6Cinderellakryssningfrån 195:-
7/6Glorykryssningfrån 685:-
8/6Cinderellakryssningfrån 195:-
8/6Glorykryssningfrån 878:-
Kontakta oss