Skip to main content

Kryssa till Visby

Ta Cinderella till Gotland och njut av en härlig sommarkryssning med skärgård, soldäckshäng, god mat, soft underhållning och inte minst – en dag i semesterpärlan Visby. Du har hela 13st avgångar att välja på! Nu kan du upptäcka ön under en dag – vi erbjuder olika upplevelsepaket i land, både för barnfamiljer och andra Gotlandsnyfikna. Ta våra transferbussar direkt från Cinderellas hamnplats till Österport inne i Visby. 

Ombord väntar kulinariska upplevelser för alla magar. På Visbykryssningens utresa njuter du av Svenska Kocklandslagets goda middagsbuffé, och på båtresan hem från Gotland dukar vi upp en fantastisk skaldjursbuffé tillsammans med ett urval av kötträtter och vegetariska rätter. Hummer, kräftor, marinerade sommargrönsaker och kryddstekt oxfilé – här saknas inget! Vin, öl, läsk och kaffe ingår till bufféerna. Barnen har så klart en egen buffé att plocka godbitar från.

Maxa din resa till Gotland genom att boka någon av våra utflykter. Gå på upptäcktsfärd bland rosor och ruiner i Visby, upplev magiska Fårö eller gör en familjeutflykt till roliga Kneippbyn. Lägg till i samband med att du bokar din kryssning.

Fritextsökning

Dagsprogram

  • Dag 1: Hemorten - Stockholm

    Båten lägger ut från kajen i Stockholm kl 17.00. På utresan serveras buffé inkl dryck kl 19.00. Ombord finns flera ställen som bjuder på dans och underhållning hela kvällen.

  • Dag 2: Visby

    Efter frukosten anländer Cinderella till Visby kl 09.30. Här finns möjlighet att förboka rundtur med guide eller bara ströva omkring på egen hand. Cinderella avgår från Visby kl 18.00. På kvällen serveras en skaldjursbuffé 19.00

  • Dag 3: Stockholm - Hemorten

    Brunch ombord kl 11.00 innan vi lägger till i Stockholm kl 14.00 och vi sätter oss i bussen för hemresa mot hemorten.

Karta

Hotell

Cinderella
Cinderella är vår nöjeskryssare med Östersjöns hetaste dansgolv. Här väntar riktigt bra artister, dansband och shower som garanterar att stämningen är på topp veckans alla dagar! Vi har flera hyttkate...