Bussresor som ger mersmak!


Lönns Buss erbjuder resor med bussar av högsta kvalitet, erfarna chaufförer, duktiga guider och spännande resmål. Vi har nu över 27 års erfarenhet och hjälper gärna till att planera er nästa semester. Vi ordnar allt från dagturer, teater weekends, Ålandskryssningar till flerdagsresor ut i Europa. Vi hjälper även till med att planera resor för idrottsföreningen, arbetsplatsen eller kompisgänget.

​​​​​​​

Lönns Buss hjälper er att ordna den totala helhetslösningen

Även om det gäller endast busstransport eller hela paketlösningar med övernattningar och måltider så står vi till er tjänst. Vi ser fram emot att hälsa er välkommen till ett nytt spännande resår!

Årets resebroschyr är här!

Ett nytt reseår står för dörren, det 28:e för vår del. Mycket flyter på som vanligt med gamla goda resmål i repris och några nya destinationer. Vårt grannland i väster är populärt vi har bl.a. en resa med Hurtigruten och Bergensbanan där vi färdas med både buss, båt och tåg. Tromsö-Trondheim
som blev en av förra årets höjdpunkter finns också med.
Efter mångas önskemål har vi åter igen en resa till Skottland och vi har även tagit upp Normandie och Paris igen. Är man ute efter sol och bad så finns både Portoroz i Slovenien och Rovinj i Kroatien med. En långresa till Spanska Solkusten i oktober ingår också i årets utbud. Resan till Tysklands julmarknader går både till Rostock och Lübeck och blev mycket uppskattat 2017. Vi har även en del nyheter inom Sverige. Värmland där vi besöker både Lars Lerins konstmuseum och Oscar Magnussons Konsthall men även de
traditionella besöksmålen. På resan där vi gör en tur på Göta Kanal har vi lagt till en dag och besöker Visingsö och Vadstena. Vi hoppas att ni efter att bläddrat igenom katalogen hittat ett resmål som passar just er. Besök gärna
vår hemsida där finns teaterresor, konsertresor och aktuella erbjudanden som kommer under året.

Välkomna ombord! 
Larsa Lönn med personal

En pigg 25-åring

Efter att ha lagt 2014 bakom oss ser vi fram mot ett nytt intressant resår. Inte känns det som 25 år sedan jag satt och funderade på att köpa en egen buss. Efter 10 år som anställd var det dags att ta det stora steget att gå till banken och presentera sin affärsidé. Sedan var det bara att köra igång!

Utvecklingen på bussfronten har gått framåt sedan dess. Vår första buss hade toalett, kylskåp och video. Idag har vi all tänkbar utrustning, 220 volt vid sätena, fri internetuppkoppling, automatisk brandsläkningssystem i motorrummet och mycket annat på den tekniska sidan.

Bussparken består av 14 bussar med plats allt från 8-84 personer. Då miljö och säkerhet är viktig för oss alla så investerar vi i en ny buss varje år med den senaste tekniken.

I år har vi utökat våra resmål med flera kombinationsresor, buss/flyg. Ett intressant resmål är Istanbul med flyg, upplev dess kultur och sevärdheter. Varför inte prova en kryssning i Karibien med oss? Något vi inte ändrar speciellt mycket på är vår personal, utan dessa trogna medarbetare tvivlar jag på att vi firat 25 år.

Ett stort tack till er trogna och ett varmt välkommen till våra nya resenärer!

Lars Lönn med personal

lonnsbuss transp flonnsbuss transp f
lonnsbuss transp f